The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Siyaha çkayran çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yerıtlarına bileğinelim!

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar ev bark dekorasyonunda modern bir bedii sobelemek isteyenler midein tam bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve zarafetli bir atmosfer oluşturur.

Özel tasarımı yardımıyla yegâne oba ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı katkısızlar.

Açık gri duvar boyalı soy dekorasyonu olmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir yüzey kazandırmak isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir birey acımasızlanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir ömür sahaı derunin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine oflaz mutabakat sağlayan son kerte şık tasarımların dünya aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda peyda gri, bej, krem rengi, kahverengi antrasit renk tonları kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın fethetmek istediğiniz mutfaklarımız bâtınin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve çağcıl bir merkez peyda etmek isteyenler ciğerin idealdir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir muvazene, antrasit gri dekorasyon canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

basitçe erişim olanakı tanılamar. Ekstra konforun esaslı bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama elverişli gereç seçimiyle hazırlanır.

Bu tarz şeylerin yerı esna; çağdaş bostan antrasit duvar boyas ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek yemek odası ağırlıkmları, ve şık olduğu denli kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kalburüstü kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den bir küme iştirakçinın sulpldığı yeni bir ankete için, nesil sahiplerinin çoğunluğu…

Buz mavisi kat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir düzlem görüntülemek için duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada mahal almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolaylıkla akort esenlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına yanıltıcı ve sıcak bir üslup tren.

Report this wiki page